Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μάτι: Όταν ο πραγματογνώμονας κατήγγειλε δολιοφθορά στη μηχανή του

Θυμίζω την είδηση της 18ης Σεπτεμβρίου 2019 που σήμερα, αφού έχουμε ακούσει τις απειλές στα ηχητικά, αποκτά άλλη διάσταση:

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του πραγματογνώμονα για την πυρκαγιά στο Μάτι ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Μιλώντας στο Star περιγράφει πώς κάποιοι επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα προκαλώντας βλάβη στη μηχανή του.

Ο Δημήτρης Λιότσιος είναι ο δικαστικός πραγματογνώμονας, διορισμένος από την εισαγγελία για την πυρκαγιά στο Μάτι. Μας εξηγεί πώς σήμερα ζει από καθαρή τύχη. Επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι του και ξαφνικά έφυγε από τον δρόμο.

Η έκπληξη του ήταν μεγάλη όταν οι μηχανικοί του αποκάλυψαν ότι κάποιοι είχαν πειράξει το παξιμάδι που στερεώνει τον πίσω τροχό.

«Ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο της μηχανής. Είχε πέσει όλη η αλυσίδα κάτω» περιγράφει ο επιπυραγός και πραγματογνώμονας για το Μάτι, Δημήτρης Λιότσιος.

«Το παξιμάδι αυτό συγκρατεί όλο τον τροχό. Όταν χαλαρώσει το συγκεκριμένο παξιμάδι, ο τροχός μετακινείται και αυτομάτως φεύγει η αλυσίδα από τη θέση της» σημειώνει ο επιπυραγός.

Μηνυτήρια αναφορά για τη δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα
Ο επιπυραγός κατέθεσε χθες μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολιοφθορά στη μηχανή του.

«Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ή κατασκευαστικό σφάλμα αλλά ανθρώπινη παρέμβαση κάποιου που είχε σκοπό να βλάψει τον εντολέα μας. Όσοι ήθελαν να βλάψουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να ξέρουν ότι μπορεί να έχουν αφήσει και ίχνη» υπογράμμισε ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος του πραγματόγνωμονα και αντιπρόεδρος του ΔΣΑ.

Το ατύχημα συνέβη στις 3 Μαρτίου. Ο δικαστικός πραγματογνώμονας, όπως αναφέρει το star συγκέντρωσε και παρέδωσε στις αρχές όλο το υλικό που αποδείκνυε ότι κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

«Όλα περνούν από το μυαλό μου και όλα θα ερευνηθούν» κατέληξε ο επιπυραγός.

Την είδηση μας θύμισε η ΑΞΙΑ δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου