Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Όταν ο Άδωνις ξεφτίλισε για άλλη μια φορά την Άγαμη@@ θυγατέρα αυτή θυμήθηκε ότι πάσχει από κατάθλιψη😝😝

Αρχικά η αγαμη@@ θυγατέρα θέλησε να κάνει προπαγάνδα εναντίον του Άδωνι γράφοντας "αποσύρεται η Μαριάννα Λάτση από το Ελληνικό" αποκρύπτοντας ότι έδωσε τις μετοχές στον αδερφό της. Σαν καλό τρόλτου ΣΥΡΙΖΑ, φρόντισε δε να ειρωνευτεί και τον άνθρωπο Άδωνι για το «μαύρισμά του» (το αναφέρω ειδικά αυτό γιατί στη συνέχεια είπε "εγώ ως δημοσιογράφος του ασκώ κριτική επειδή είναι υπουργός" εννοώντας πως δεν την ενδιαφέρει το πρόσωπο Γεωργιάδης)

Ωστόσο άμεσα ήρθε η φάπα από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κατέρριψε τη ΣΥΡΙΖΟπροπαγάνδα για τα νήπια...

Μη έχοντας τι άλλο να πει και ζαλισμένη από τις φάπες των τελευταίων ημερών η τύπισσα που της πληρώναμε παρανόμως σύνταξη επί δεκαετίες προσπάθησε να βάλει μπροστά την ψυχική της πάθηση (αν λέει αλήθεια) και να την εκμεταλλευτεί προκειμένου να συνεχίσει να λέει ψέμματα...

Φυσικά ο Άδωνις μη θέλοντας να δώσει συνέχεια της απάντησε πως δεν ήξερε για την πάθησή της και από εδώ και πέρα θα τη βλέπει σαν ψυχικά ασθενή και με κατανόηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου