Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Το τερμάτισε ο «αρχιτέκτονας του τουρκολιβυκού μνημονίου» Τζιχάτ Γιαϊτζί: Ζητά αλλαγή της ονομασίας του Αιγαίου😂😂

Ο Τούρκος αντιναύαρχος ε.α. πρότεινε να μετονομαστεί το Αιγαίο σε «Θάλασσα των Νήσων» ή «Βόρεια Μεσόγειος»...

Αλλαγή του ονόματος του... Αιγαίου ζητά ο Τούρκος εν αποστρατεία -πλέον- αντιναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί, λόγω του ελληνικού ονόματος του αρχιπελάγους!

Ο Γιαϊτζί, γνωστός και ως «ο αρχιτέκτονας του μνημονίου συνεργασίας Τουρκίας-Λιβύης» και εμπνευστής του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας», ανέφερε ότι «η Τουρκία δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τη λέξη "Αιγαίο" που έχει ελληνική ρίζα».

Ο ίδιος, μιλώντας στη διάρκεια εγκαινίων του τμήματος Ναυτιλίας και Παγκόσμιας Στρατηγικής σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης,  πρότεινε μάλιστα  να μετονομαστεί το Αιγαίο σε «Θάλασσα των Νήσων» ή «Βόρεια Μεσόγειος»...

Ο  Τζιχάτ Γιαϊτζί αποστρατεύτηκε πρόσφατα λόγω της κόντρας του με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου