Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αφρικανός έμπορος ναρκωτικων και «τοξοβόλος» στα χέρια της ΟΠΚΕ!

Αφρικανος Διακινητης κανναβης και αρματωμενος ημεδαπος στα χερια της ΟΠΚΕ !
Το τελευταιο διαστημα στα αυτια των αστυνομικων της ΟΠΚΕ Αττικης ειχαν φτασει πληροφοριες για αφρικανο ανδρα ο οποιος συστηματικα διακινουσε μεγαλες ποσοτητες κανναβης στην περιοχη του Αγιου Παντελεημονα.

Ο συγκεκριμενος παραλαμβανε την ινδικη κανναβη απο συνεργατη του και στη συνεχεια τη μετεφερε σε αγνωστο μερος οπου μαζι με αλλους ομοεθνεις του την δοσοποιουσαν και την διεθεταν για πωληση στην Πλατεια Αμερικης. Απογευματινες ωρες της Παρασκευης οι αστυνομικοι της ΟΠΚΕ τον εντοπισαν να εισερχεται σε πολυκατοικία και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς  εθεσαν τον χωρο υπο επιτήρηση.
Μόλις ο κακοποιός βγήκε  απο την πολυκατοικια κρατωντας μαυρη τσαντα οι έμπειροι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον ακινητοποιησαν και εντος αυτης βρηκαν δυο συσκευασιες, μια αυτοσχεδια και μια αεροστεγης με ζιπερ, οι οποίες  περιειχαν συνολικα 1300γρ χασις και 1γρ κοκαινη.
Οι αστυνομικοί του  περασαν χειροπεδες και κατευθυνομενοι προς το Τμημα του Αγιου Παντελεημονα εκπληκτοι εντοπισαν έναν  ανδρα στον δρομο, ο οποιος εφερε κρεμασμενη στον ωμο πολεμικη βαλιστρα ακριβειας, τοξο και 30 βελη διαφορων τυπων!
Τον προσεγγισαν και τον ακινητοποιησαν και εκτος απο τα οπλα που εφερε εμφανως, σε σακβουαγιαζ που κουβαλουσε ανευρεθησαν 10 μαχαιρια, 3 σπαθια, ρεπλικα πιστολιου, μπαλτας και σουγιαδες! Ο ημεδαπος συνεληφθη επισης και οδηγηθηκε στο Τμημα του Αγιου Παντελεημονα, τα οπλα κατασχεθηκαν ενω δεν μπορεσε να εξηγησει που πηγαινε με ολα αυτα μερα μεσημερι….

policepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου