Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Όταν ο Κατρίνης έμεινε... Παυλόπουλος στο επεισόδιο με τον Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα επεισόδιο με χυδαίες συμπεριφορές και αντεγκλήσεις προκλήθηκε, πριν λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε χειρονομήσει σε βάρος του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Αυτό που ωστόσο έκανε εντύπωση, και έσπευσαν να σχολιάσουν αρκετά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ήταν η στάση που επέδειξε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Αδιάψευστος μάρτυρας το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ακολουθεί, στο οποίο διακρίνεται ο βουλευτής Ηλείας να παρακολουθεί τη σκηνή με απάθεια και να μένει τελείως ατάραχος, θυμίζοντας σε πολλούς τη στάση που είχε επιδείξει ο Προκόπης Παυλόπουλος στο περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη και τις βουλευτίνες, Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον τηλεοπτικό αέρα και στις δύο κυρίες, χαστουκίζοντας μάλιστα την πρώτη.

Μία απάθεια, από την οποία έμεινε έκτοτε η φράση «έμεινα Παυλόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου