Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αδειάζει Βαξεβάνη, Κούλογλου και ΣΥΡΙΖΑ η Orlina Properties: Κάνει λόγο για αναληθή, προσβλητικά δημοσιεύματα

Με μια λιτή ανακοίνωσή της η Orilina Properties ΑΕΕΑΠ, αδειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μπλογκ των συνεργατών του Κ.Βαξεβάνη και Στ. Κούλογλου τα οποία είχαν ισχυριστεί ότι δήθεν μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Λάτση και της Consolidated Lamda Holdings (CLH) που ήταν η βασική μέτοχος της Lamda Develοpment στην επένδυση στο Ελληνικό, και την πώληση των μετοχών της,  οι Αλέξανδρος Σαμαράς, Μιράντα Ξαφά κ.α. «μπαίνουν στο Ελληνικό» μέσω της εταιρίας Orilina ΑΕΕΑΠ.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η προπαγανδιστική μηχανή της Κουμουνδούρου χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά ψεύτικες ειδήσεις (fake news) προκειμένου να βλάψει πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, μη διστάζοντας να εκθέσει ακόμα και τις οικογένειές τους, παρουσιάζοντάς τους ως μετόχους του έργου του Ελληνικού!

Η Orilina Properties ΑΕΕΑΠ με σημερινή ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι ουδέποτε αγόρασε μετοχές της Lamda Development, τόσο ως εταιρεία όσο και τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «σε απάντηση των αναληθών, ανακριβών και προσβλητικών δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών που αφορούν τη δήθεν εμπλοκή της εταιρείας μας στην αγορά μετοχών της εταιρείας Lamda Develοpment, διευκρινίζονται τα κάτωθι:

Η εταιρεία ORILINA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ είναι ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, λειτουργεί δε, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και υπό τις διατάξεις του Ν. 2778/1999 «περί Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ακίνητης Περιουσίας – Εταιρριών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και άλλες διατάξεις».

Η εταιρεία ουδέποτε αγόρασε μετοχές της Lamda Develοpment, ουδέποτε κατείχε ή κατέχει μετοχές της εν λόγω εταιρείας.

Το παρόν προσυπογράφεται απ’ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, οι οποίοι προσωπικά ούτε κατείχαν ούτε κατέχουν μετοχές της εταιρείας Lamda Develοpment.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου