Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Νέες επιθέσεις αντιεξουσιαστών για τον Κουφοντίνα – Κινδύνευσαν αστυνομικοί

 

Διαρκώς και με επικίνδυνες διαθέσεις κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους κάθε νύχτα πλέον οι αναρχικοί. Στον κλιμακούμενο αυτό εκβιασμό της Πολιτείας από πλευράς ομάδων αναρχικών που δρουν με μορφή αντιποίνων για τα αιτήματα του απεργού πείνας και τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα που έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων για 11 δολοφονίες, έχουν μπει επιχειρήσεις, περιουσίες ιδιωτών ακόμα και αστυνομικοί πλέον.

Το πιο επικίνδυνο χτύπημα σημειώθηκε μισή ώρα μετά την μία τα ξημερώματα όπου άγνωστα άτομα πέταξαν βόμβα μολότοφ εναντίον

διερχόμενου και εν κινήσει περιπολικού επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, στου Ζωγράφου, έξω από τις φοιτητικές εστίες.

Ευτυχώς, ο αστυνομικός που οδηγούσε κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο του οχήματος και δεν πήρε χειρότερες διαστάσεις η επίθεση αυτή, που θα μπορούσαν εύκολα να προκληθούν, ενώ δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Είχε προηγηθεί τα μεσάνυχτα εντοπισμός πέντε μολότοφ εντός της Πανεπιστημιούπολης, καθώς φαίνεται ο πυρήνας των αναρχικών που βρίσκεται εντός του χώρου ετοίμαζε κάποια νέα επίθεση, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, άγνωστοι πυρπόλησαν και έκαψαν ένα σταθμευμένο Ι.Χ. επί της οδού Κλεάρχου 48, στον Άγιο Δημήτριο. Η φωτιά μεταδόθηκε και σε άλλα δύο οχήματα που επίσης υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Σημειώνεται ότι ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη και για το προηγούμενο μπαράζ πρόκλησης φθορών σε καταστήματα στο Π. Φάληρο. Στην Αστυνομία επικρατεί έντονος προβληματισμός για αυτή την κλιμάκωση και εξαιτίας αυτής της κατάστασης γίνονται συνεχώς συσκέψεις των επιτελών για να καθοριστεί μία γραμμή άμυνας, πριν υπάρξουν θύματα από αυτό το ντελίριο βίας.

Έχει ήδη αποφασιστεί ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας γύρω από Αστυνομικά Τμήματα που αποτελούν κύριο στόχο, διαρκή εγρήγορση του πληροφοριακού δικτύου της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής, καθώς είναι και διάχυτος ο φόβος τυχόν τρομοκρατικού χτυπήματος, ενίσχυση φύλαξης στόχων ακόμα και πτήσεις drone σε ευαίσθητες περιοχές από πλευράς πλήθους υποψήφιων στόχων για συνεχή παρακολούθηση, ωστόσο η καταδρομική φύση των επιθέσεων μοιραία δίνει το πλεονέκτημα στους επιτιθέμενους.

Πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου