Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Μετά τον Δρίτσα ο Μπαλάφας: Υποστήριξη σε Κουφοντίνα με αήθεις αναφορές στον Πρωθυπουργό

Υποστήριξη σε Κουφοντίνα με αήθεις αναφορές στον Πρωθυπουργό

Δεύτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον Θοδωρή Δρίτσα, ο Γιάννης Μπαλάφας προχωρεί σε αήθη αναφορά με αφορμή την υπόθεση του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Αυτή τη στιγμή από την πλευρά του πρωθυπουργού και μερίδας των συνεργατών του - όχι όλης της ΝΔ - υπάρχει μια επιλογή, να πεθάνει  ο Κουφοντίνας για να αλλάξουν την ατζέντα. Για αποπροσανατολισμό…» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega.

Στην επισήμανση ότι αυτή η «κατηγορία» είναι πολύ βαριά, ο κ. Μπαλάφας προχώρησε σε μια μεγαλύτερη αθλιότητα. Υποστήριξε ότι αυτά δεν τα λέει ο ίδιος ή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα λέει όλη η αντιπολίτευση ακόμη και η κα Μπακογιάννη.

«Δεν τα λέω εγώ ή ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά, αλλά η  αντιπολίτευση και η κα. Ντόρα Μπακογιάννη που της σκότωσαν τον άνδρα της, τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη», ήταν η στρεψόδικη αναφορά και η χυδαία διαστρέβλωση του περιεχομένου της δήλωση της κας Μπακογιάννη ότι «ο νόμος ισχύει για όλους».

Κατά τα άλλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέγνωσε ότι «ο νόμος λέει ότι κρατούμενος έχει τη δυνατότητα να ζητήσει που θα μεταφερθεί» δικαιολογώντας επί της ουσίας την απαίτηση Κουφοντίνα με τη φράση «ζητάει να πάει στα υπόγεια του Κορυδαλλού όπου είναι και οι υπόλοιποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου