Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο


Προφανώς κάποιοι ευαισθητούληδες πολιτικοί της Αριστεράς, θεωρούν ότι οι όροι "προδοσία", "κατασκοπεία" και "συνεργασία με τον εχθρό" είναι χουντικής προέλευσης, τότε που όλοι βιδωμένοι στους καναπέδες βλέπαμε τις περιπέτειες του Συνταγματάρχη Βαρτάνη, στον Άγνωστο Πόλεμο.
Έτσι ο κ. Μπουρνούς, ο κύριος που η σύζυγός του είναι μέλος του ΑΚΡ στην Τουρκία, δεν διστάζει να αποκαλύψει τις αμυντικές θέσεις του νησιού που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί στη Βουλή και πάει παραπέρα απειλώντας ότι θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερες, εάν τον συγχίσουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.
Και ο Ευρύπυγος και ευσαρκόμηρος Ηγέτης του κόμματός του κάνει την πάπια και εκδίδει φετφάδες στα Τουρκικά για να μας πείσει ότι κάπου ανάμεσα στο κέντρο Σταλινισμού και το κέντρο Ταξικής Πάλης του εγκεφάλου του, υπάρχει 1 κύτταρο Εθνικής Συνείδησης. Αντί Ο ΙΔΙΟΣ να διαγράψει πάραυτα το εν λόγω υποκείμενο και να ζητήσει τη δίωξή του από τη Βουλή.
Θέλω να πιστεύω ότι το 25% που δηλώνει στις δημοσκοπήσεις ότι ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο, ΔΕΝ ασπάζεται αυτή τη νοοτροπία και θα αντισταθεί στους Τούρκους, εάν παραστεί ανάγκη, όπως θα αντισταθούμε κι εμείς οι "κυρ-Παντελήδες".
Διαφορετικά, λυπάμαι που το λέω, με τέτοιους συμπολίτες ΔΕΝ θα έχουμε λόγο ύπαρξης, ως Έθνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου