Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

"Μακεδονική" γλώσσα: Τρίβουν τα χέρια τους οι Σκοπιανοί, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης!

 25/6/2022 

Δεν είναι φαντασία ούτε εφιάλτης που γρήγορα θα τελειώσει. Είναι η οδυνηρή και επικίνδυνη πραγματικότητά μας που την απολαμβάνουν οι Σκοπιανοί, καθώς και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης των Πρεσπών. 

Ο Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Οσμάνι ανακοίνωσε με περηφάνια ότι η "μακεδονική" γλώσσα είναι μία από τις 25 γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με αυτήν την "μακεδονική" γλώσσα θα γίνουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

 Όπως αναφέρεται στην σελίδα Εχέδωρος, ο Οσμάνι μίλησε στην εκπομπή "360 Μοίρες"  του Alsat TV, και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις μεγάλες και σπουδαίες νίκες του "μακεδονικού" λαού και της χώρας του.

 Την μόνη αντίσταση που συναντούν οι Σκοπιανοί είναι από τους Βούλγαρους, ενώ η Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη είναι κι αυτή ικανοποιημένη με την "μακεδονική" γλώσσα των σλάβων. 

Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι Σκοπιανοί τις τελευταίες ημέρες είναι εκνευρισμένοι με τον Μακρόν που τους αποκάλεσε "Βορειομακεδόνες" και όχι "Μακεδόνες". 

Το μόνο που μας λείπει είναι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης να μαλώσουν τον Μακρόν... 

Το γεγονός ότι οι Έλληνες πατριώτες δεν αναγνωρίζουν ούτε "Βορειομακεδόνες" ούτε "Μακεδόνες" ούτε "μακεδονική" γλώσσα, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο! Εξάλλου, με το πέρασμα του χρόνου, αυτοί οι πατριώτες θα είναι είδος προς εξαφάνιση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου