Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ😝Novartis: Κέρδισε ο Φρουζής αγωγή για εξύβριση κατά του ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟΥ δημοσιοκάφρου Ελένης Σπανοπούλου



Κέρδισε ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, την αγωγή για εξύβριση που κατέθεσε κατά της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ελένης Σπανοπούλου, πρώην προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ.

Στις 27 Ιουνίου 2020, όπως περιγράφεται στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η κυρία Σπανοπούλου δημοσίευσε στο twitter το ακόλουθο σχόλιο: «Η #novartis πληρώνει πρόστιμο μαμούθ στις ΗΠΑ για να μη δικαστεί & παραδέχεται επηρεασμό της ελληνικής κυβέρνησης υπέρ των συμφερόντων της. Ο @AdonisGeorgiadi θριαμβολογεί γιατί το αρχιλαμόγιο της μεγαλύτερης ΑΠΑΤΗΣ στη νεότερη ιστορία κέρδισε αγωγή κατά του @KostasVaxevanis».

Στη συνέχεια παρέθεσε μέσω retweet ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία έγραφε: «Ο Φρουζής κέρδισε αγωγή κατά του Βαξεβάνη- tomanifesto.gr», με link που παρέπεμπε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η φράση «το αρχιλαμόγιο της μεγαλύτερης απάτης στη νεότερη ιστορία» ήταν εξυβριστικό και επέφερε ηθική βλάβη και προσβολή της τιμής του ενάγοντα (Κ. Φρουζή).

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή του κ. Φρουζή, επιδίκασε χρηματικό πρόστιμο υπέρ του και καταδίκασε την κυρία Σπανοπούλου σε καταβολή των δικαστικών εξόδων κατά το μέρος που της αναλογεί.

Απολαύστε το ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ εν δράσει:
κε @PrimeministerGR Κάθε μέρα που περνάει,χωρίς η Κυβέρνηση σας να καταθέτει μήνυση & αγωγή κατά της #Novartis &του φίλου σας κου Φρουζη για ΔΙΑΦΘΟΡΑ&ΑΠΑΤΗ κατά του ελληνικού δημοσίου, την οποία ομολόγησαν & χρυσοπλήρωσαν στις ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ & ΑΠΙΣΤΙΑ Σπεύσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου