Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΣΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "D"

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος δηλωμένος "διασώστης" όλων όσων επιχειρούν να εισέλθουν στη χώρα μας χωρίς χαρτιά, αλλά μόνο με τα τελευταία μοντέλα iPhone, εξαπέλυσε ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου αισχρή επίθεση κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας το λιμενικό ότι κάνει παράνομες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, κατηγορώντας το ότι απαγάγει μετανάστες και τους βάζει σε φουσκωτά για να γυρίσουν πίσω, κατηγορώντας το ότι φυλάσσει τα σύνορα της Ευρώπης, και όλα αυτά υπό την επίβλεψη και την επιτήρηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου.
Με λίγα λόγια είναι έξαλλο το παιδί γιατί δεν περνάει πλέον κουνούπι.
Η πέμπτη φάλαγγα είναι εδώ, απροκάλυπτα πλέον και χωρίς ίχνος ντροπής.
Ο Μητσοτάκης σταμάτησε τις μπίζνες τους, μείωσε κατά 98% τις ροές, και αυτοί βγάζουν αφρούς από το στόμα όπου βρεθούν και όπου σταθούν, σε ένα ανθελληνικό παραλήρημα που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Ερντογάν.
Καιρός να βρουν καμιά δουλειά της προκοπής,
κι ας το πάρουν επιτέλους χαμπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου