Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Φωτογραφία του χρήστη Ενωμένοι Έλληνες.ΚΛΕΙΣΤΕ στη ΦΥΛΑΚΗ τον σεσημασμένο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ με το ΟΠΛΟ!
Συνεχίζει να υβρίζει και να προκαλεί ο γελωτοποιός πατριδοκάπηλος που έχει κάνει «φάμπρικα» την εκμετάλλευση της εθνικής συνείδησης και ευαισθησίας μεγάλης μερίδας των Ελλήνων.
Αυτός που χρόνια τώρα εκμεταλλεύεται την ιδέα της πατρίδας (τον πατριωτισμό, τη φιλοπατρία) για να επιτύχει ιδιοτελείς σκοπούς, προσωπικά και οικονομικά οφέλη. Ο πατριδοκάπηλος που έχει στήσει μια «θεατρική επιθεώρηση» πουλώντας …τρέλα και θρασύτητα διαφέρει φυσικά από τους άλλους γνήσιους πατριώτες, γιατί σκοπός του είναι το προσωπικό συμφέρον και μόνο αυτό. Τώρα που νιώθει πανίσχυρος μέσα στην απόλυτη ματαιοδοξία του
προδίδει ανενδοίαστα τους «δικούς» του ανθρώπους και ό,τι καμώνεται πως αγαπά για να σώσει το τομάρι του.
Μιλάει για ηθική, οικογένεια, θρησκεία, πατρίδα αυτός που «θέσπισε» το …διαγωνισμό χυδαιότητας και ανοησίας στο Διαδίκτυο!
Η επίκληση της Πατρίδας και του Έθνους σε δημόσια παραληρήματα του παραπέμπει σε επαγγελματίες πατριδεμπόρους, πατριδοκαπήλους και εθνοκαπήλους.
Τέλος,δεν μπορείς να μιλάς για Ορθοδοξία και την ίδια στιγμή όπου βρεθείς και σταθείς να υβρίζεις τα Θεία καθώς επίσης δεν μπορει να βγάζεις όπλο και να πυροβολείς Εξ επαφής αθώους πολίτες που προσπαθούν να κάνουν τη δουλεια τους και μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου