Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Στο "Ασφαλές" Λαγονήσι: Τρόμος για οικογένεια – Αλλοδαποί «πρόσφυγες» εισέβαλαν στο σπίτι με καραμπίνες και μαχαίρια

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγονήσι: Τρόμος για οικογένεια
Tέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένων στο Λαγονήσι και αφού κλείδωσαν το ζευγάρι αλλά και την 40χρονη κόρη τους στην τουαλέτα, άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα αλλά και μία καραμπίνα που κατείχε ο 71χρονος....
  Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν, οι τέσσερις ληστές με κουκούλες full face, γάντια αλλα και μαχαίρια και καραμπίνες ανα χείρας, μήπκαν στην οικία ενός 71χρονου και της 70χρονης συζύγου του. Μιλώντας σπαστά ελληνικά και απειλώντας τους με τα όπλα, τους ανάγκασαν, μαζί με την κόρη τους, να μπουν στο μπάνιο, όπου και τους κλείδωσαν.     Με πολύ γρήγορες κινήσεις, έκαναν πλιάτσικο σε όλο το σπίτι, για να εξαφανιστούν, λίγα λεπτά αργότερα, αφήνοντας τα θύματά τους κλειδωμένα μέσα στο μπάνιο, με λεία χρυσαφικά, 1.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και ένα δίκαννο που κατείχε ο 71χρονος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου