Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Δόθηκε διαταγή να ανοίξουν τα καταφύγια στο Ισραήλ – Διάγγελμα Ν.Τραμπ: Οι ΗΠΑ αποχώρησαν από την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν. ΦΩΤΟ. Του Βασίλη Καπούλα

Δόθηκε διαταγή από το Γενικό Επιτελείου Στρατού του Ισραήλ να ανοίξουν τα καταφύγια για τον άμαχο πληθυσμό που βρίσκονται στις περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Παράληλα έγινε ανάκληση αδειών και ο Ισραηλινός Αρχηγός ΕΔ ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του....
  Αντιαεροπορικά συστήματα «Iron Dome» έχουν μεταφερθεί και δίνονται οδηγίες στους πολίτες της χώρας.
«Είμαστε σε ύψιστη ετοιμότητα και οι δυνάμεις μας έχουν αναπτυχθεί. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα» ανέφερε ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΘΑ
«Εντοπίσαμε ιρανικές κινήσεις στην Συρία. Περιμένουμε ιρανική επίθεση είτε από το Ιράν, είτε από τις ομάδες που ελέγχει» αναφέρουν Ισραηλινές πηγές.
Παράλληλα η πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για το Γκολάν λόγω «των πρόσφατων εντάσεων στην περιοχή».
Πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν μεταφορά δυνάμεων και MLRS στο Γκολάν.
Μεγάλη αεροπορική δραστηριότητα παρατηρείται τώρα στο Βόρειο Ισραήλ.
Και επίσημα αποχώρησαν οι ΗΠΑ!
Ο αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε το διάγγελμά του με μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο Ιράν. Το «καθεστώς του Ιράν» όπως το χαρακτήρισε πολλάκις, κάνοντας λόγο συνεχώς για τρομοκρατία και πυρηνική απειλή.
«Kαταστροφική» χαρακτήρισε τη διεθνή συμφωνία με το Ιράν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι υποτίθεται ότι θα προστάτευε την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της, όμως επέτρεψε στην Τεχεράνη να συνεχίσει τον εμπλουτισμό ουρανίου.
Πρόσθεσε ότι διαθέτει «αποδείξεις» ότι το Ιράν ψεύδεται.
«Η συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν υποτίθεται πως θα προστάτευε τις ΗΠΑ απο την πυρηνική απειλή, όμως μόνο κινδύνους προκάλεσε. Για την ακρίβεια βοήθηκε το Ιράν να εξαπλώσει το πυρηνικό του οπλοστάσιο», τόνισε.
Για να συνεχίσει: «Αυτή η καταστροιφική συμφωνία έδωσε σε αυτό το καθεστώς πολλά δισ. δολάρια, πολλά από αυτά σε μετρητά. Για μένα είναι ντροπή».
«Έχουμε αποδείξεις πως η ιρανική υπόσχεση ήταν ένα ψέμα», συνέχισε, παραθέτοντας μάλιστα τα στοιχεία που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
«Αν δεν κάνουμε κάτι, ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, για να συμπληρώσει: «Τους επόμενους μήνες θα υπογράψω νέες κυρώσεις εναντίον του Ιράν. Οποιοδήποτε έθνος βοηθά το Ιράν, θα υποστεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ. Δεν θα γίνουμε όμηροι, δεν θα επιτρέψουμε ένα καθεστώς που λέει «θάνατο στην Αμερική» να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Όταν κάνω υποσχέσεις τις κρατάω«.
Κάπως έτσι η υφήλιος παίρνει… φωτιά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι την ώρα που οι διεθνείς αγορές βρίσκονται ήδη σε αμόκ!
Ο πρόεδρος του Ιράν θα απαντήσει άμεσα με δικό του διάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου