Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Πούτιν: "Το Κομμουνιστικό Κόμμα "έρριξε" την Σοβιετική Ένωση". Τι λές καλέ; Ο Τσίπρας λέει οτι θα μας ... ανεβάσει!!

Πούτιν: Το Κομμουνιστικό Κόμμα "έριξε" την Σοβιετική Ένωση
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν,  εξέφρασε σήμερα την πεποίθηση ότι την κύρια ευθύνη για την κατάρρευση της ΕΣΣΔ την είχε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης καθώς, όπως είπε, αυτό ήταν το κόμμα που βρίσκονταν στην εξουσία και κανένας άλλος....
  Την αφορμή για την επισήμανση αυτή την έδωσε στον Ρώσο πρόεδρο ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας Γκενάντι Ζουγκάνοφ κατά την διάρκεια της διαδικασίας έγκρισης της υποψηφιότητας του Ντμίτρι Μενβέντεφ στο αξίωμα του πρωθυπουργού από την Κρατική Δούμα,  Ο Γκενάντι Ζουγκάνοφ, στην ομιλία του, αφού απέρριψε την υποψηφιότητα Μενβέντεφ και τάχθηκε κατά της αύξησης των συνταξιοδοτικών ορίων, εξήρε τα επιτεύγματα της Σοβιετικής Ένωσης σε διάφορους τομείς, επιρρίπτοντας ευθύνες για τα προβλήματα που προέκυψαν στη μετασοβιετική Ρωσία στις κυβερνήσεις που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας.  Η τοποθέτηση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου Πούτιν ο οποίος παρότι συμφώνησε με τα επιτεύγματα της Σοβιετικής Ένωσης απευθυνόμενος στον ηγέτη ων κομμουνιστών, του είπε ότι ξέχασε να πεί ένα πράγμα: ότι «υπό την ευαίσθητη καθοδήγηση του Κομμουνιστικού Κόμματος, η Σοβιετική Ένωση έπαψε να υπάρχει».  Ο Ρώσος πρόεδρος, αφού επεσήμανε ότι η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είναι πλέον ένα «ιστορικό γεγονός» είπε ότι «κανένας άλλος εκτός από το Κομμουνιστικό Κόμμα, ο ρόλος του οποίου ήταν κατοχυρωμένος ακόμη και στο Σύνταγμα της Σοβιετικής Ένωσης, δεν ήταν μεταξύ αυτών που ηγούντο αυτής της διαδικασίας».  Προσέθεσε τέλος ότι παρότι την διαδικασία αυτή την επηρέασαν «πολλές έξωθεν δυνάμεις, το ΚΚΣΕ ήταν επικεφαλής και στην ουσία με τα χέρια των ηγετών του ΚΚΣΕ, ούτως ή άλλως, εξελίχθηκε η διαδικασία αυτή».  Ο Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά την Ιστορία της Ρωσίας, οπότε κανένας δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Κομμουνιστές της Ρωσίας, δεν μπορούν να δεχθούν εύκολα το εξής γεγονός:  Ο Πούτιν έκανε την Ρωσία και πάλι μεγάλη υπερδύναμη και μάλιστα χωρίς να καταστρέψει την μεσαία τάξη. Αυτό δεν μπορούν να το δεχθούν οι άνθρωποι που έχουν μείνει πίσω ιδεολογικά. Ο Τσάρος δεν είναι Αριστερός αλλά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πρώτα βάζει την Πατρίδα, μετά την Θρησκεία και μετά την Οικογένεια.  Για τους Ρώσους είναι ένας καλός Πρόεδρος και αυτό φαίνεται από το ότι το 80% των πολιτών της χώρας, τον υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου