Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Αφγανός βίασε 10 χρονο αγοράκι στο hot-spot της Μαλακάσας. Συνελήφθη ο Αφγανός δράστης

Μαστροπεία στο hot spot της Μαλακάσας | Athens Voice
Υπόθεση βιασμού ανηλίκου Αφγανού απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου, στο hot-spot της Μαλακάσας. Το θύμα του βιασμού ήταν ένα αγοράκι, ηλικίας 10 ετών. Οι γονείς του παιδιού έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία και....
της υπόθεσης επιλήφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη του βιασμού. Πρόκειται για ομοεθνή Αφγανό του 10χρονου, ο οποίος διέμενε επίσης το hot-spot και ξεγέλασε το ανήλικο παιδί, προκειμένου να υποκύψει στις ανώμαλες ορέξεις του. Το παιδάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή.  Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, για τα περαιτέρω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου