Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Οι Πακιστανοί αρνούνται ιατρική βοήθεια και φαγητό σε Χριστιανούς. Ενώ ΕΜΕΙΣ, ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΕΥΡΟ ΠΕΟΙ. Τους τα δίνουμε ΟΛΑ, αρκεί να είναι λαθρομετανάστες

Artemis Papapavlou on Twitter: "Κανένας δεν σε κρατά. Εσύ και οι ...Δύο περιστατικά μέσα σε λίγες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την άρνηση των Πακιστανικών Αρχών να προσφέρουν βοήθεια σε Χριστιανικές μειονότητες , εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι Αρχές του Πακιστάν, επικαλούνται το Κοράνι (9:60), σύμφωνα με το οποίο, «δεν επιτρέπεται να προσφέρεις βοήθεια σε άπιστους, εκτός από εκείνους που έχουν κλίση προς το Ισλάμ, με την ελπίδα, ότι θα γίνουν Μουσουλμάνοι, εφόσον τους προσφέρεις βοήθεια»....

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 30 Μαρτίου 2020, στην πρωτεύουσα Καράτσι του Πακιστάν. Μία ΜΚΟ αρνήθηκε να προσφέρει φαγητό σε Ινδούς και Χριστιανούς, οι οποίοι, όπως και οι Μουσουλμάνοι της περιοχής, πλήττονται το ίδιο από τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια, μέλη άλλων ΜΚΟ μοίρασαν κάρτες παροχής φαγητού και άλλων προμηθειών στα σπίτια των Μουσουλμάνων, αλλά όταν έφτασαν στα σπίτια των Χριστιανών, τα προσπέρασαν επιδεικτικά, λέγοντας ότι οι κάρτες επαρκούν μόνο για τους Μουσουλμάνους, σύμφωνα με τον 54χρονο Χριστιανό που μένει στο Πακιστάν, Farooq Masih.
Το δεύτερο περιστατικό, συνέβη μερικές ημέρες αργότερα, στις 4 Απριλίου 2020. Χριστιανοί ηγέτες του Πακιστάν, ανέφεραν, ότι η Κυβέρνηση αρνήθηκε να δώσει φαγητό στους Χριστιανούς της πόλης Λαχώρη, λόγω της θρησκευτικής τους ταυτότητας.
Σύμφωνα με έναν Πάστορα της περιοχής, πριν από μερικές ημέρες, έγινε μία ανακοίνωση από ένα τζαμί της γειτονιάς Sher-Shah στη Λαχώρη, η οποία καλούσε τους πολίτες να συγκεντρώσουν στα σπίτια τους αποθέματα τροφίμων που τους παρέχει η Πακιστανική Κυβέρνηση. «Όταν οι Χριστιανοί έφτασαν στο σημείο διανομής και έδειξαν τις ταυτότητές τους, οι υπάλληλοι τους ζήτησαν να αποχωρήσουν λέγοντάς τους, ότι τα αποθέματα προορίζονται μόνο για τους Μουσουλμάνους πολίτες».
Οι Χριστιανοί ηγέτες κάνουν λόγο για θρησκευτικό μίσος και διακρίσεις που βιώνουν οι Χριστιανικές μειονότητες του Πακιστάν, ενώ απευθύνουν έκκληση προς τη Διεθνή Κοινότητα να μεριμνήσει, προκειμένου να βοηθηθούν, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού και οι Χριστιανοί πολίτες.
The Flag Report
Follow us on twitter
Join our Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου