Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Αδιανόητες εικόνες - Αφρικανοί λαθρομετανάστες στη ΒΙΑΛ της Χίου ψήνουν και τρώνε γάτα αφού πρώτα έφαγαν το σκύλο. ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΑΝΩ 18+)

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΝΤΕΡΙΖΟΥΝ ΨΗΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ...Τις αδιανόητες εικόνες μεταφέρει το chiospress... Aνάμεσα στους μετανάστες είναι και μικρά παιδιά. Αφρικανοί λαθρομετανάστες στη ΒΙΑΛ έψησαν γάτα. Στο βίντεο που έφτασε στη ChiosPress φαίνεται μια ομάδα από έγχρωμους λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους και παιδιά, να έχουν ψήσει μια γάτα και να τις αφαιρούν τα εντόσθια.... Η όλη διαδικασία μοιάζει με τελετουργική και πιθανότατα να οφείλεται σε θρησκευτικούς λόγους και δεισιδαιμονίες.  Σύμφωνα με
πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ChiosPress, οι εν λόγω λαθρομετανάστες έψησαν και έκαναν τα ίδια και σε έναν άτυχο σκύλο.  Οι λαθρομετανάστες έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθη ένα λαθρομετανάστης, ο οποίος οδηγήθηκε στην αστυνομία, στο πλευρό του λαθρομετανάστη έτρεξαν αλληλέγγυοι και εκείνος δήλωσε ότι τα ζώα τα βρήκε νεκρά. Πάντως είναι μεγάλη σύμπτωση να βρει δύο νεκρά ζώα ταυτόχρονα…!  Ο λαθρομετανάστης από το Τόνγκο (εκεί δεν υπάρχει πόλεμος), σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της ChiosPress δήλωσε τρελός (ψυχικά ασθενής) και αφέθηκε ελεύθερος. Αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.  Εφόσον είναι τρελός, γιατί δεν έχει εγκλειστεί σε ίδρυμα, καθώς ως τρελός, ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου