Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Αιγυπτιακά ΜΜΕ: «60 τουρκικά drones κατέρριψαν οι δυνάμεις του Χάφταρ στη Λιβύη»


Στρατιωτική πηγή της Λιβύης, δήλωσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα «Youm» πως πρόκειται για UAN που παραχώρησε η Τουρκία στις ένοπλες ομάδες της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (GNA)

Σύμφωνα με την ενημερωτική πύλη egypttoday.com, τον τελευταίο μήνα ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA), κατέρριψε συνολικά 60 τουρκικά drones ή πιο σωστά UAVs (Unmanned Aerial Vehicles/μη-επανδρωμένα αεροσκάφη) τύπου Bayraktar TB2.

Στρατιωτική πηγή της Λιβύης, δήλωσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα «Youm» πως πρόκειται για UAN που παραχώρησε η Τουρκία στις ένοπλες ομάδες της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (GNA), προκειμένου να εμποδίσει τις προόδους του LNA του στρατάρχη Χάφταρ προς την Τρίπολη.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι: «η Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (GNA) είναι μια προσωρινή μη εκλεγμένη κυβέρνηση που εδρεύει στην Τρίπολη και αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη. Μετά την κατάληψη και τον έλεγχο της πόλης Σύρτη, τον Ιανουάριο, ο Σάρατζ ελέγχει απλώς την πρωτεύουσα και τη Μισράτα. Ωστόσο, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης έχει περικυκλώσει και τις δύο πόλεις και προχωρά στα περίχωρα τους».

Παναγιώτης Σαββίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου