Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Πακιστάνοι, επικαλούνται το Κοράνι, σύμφωνα με το οποίο, «δεν επιτρέπεται να προσφέρεις βοήθεια σε άπιστους και... Αρνούνται Ιατρική Βοήθεια Και Φαγητό Σε Χριστιανούς ! ! !

Τελεια...
Δωστε τους επιντοματα και αφηστε τους να λαθροβιουν και να παρασιτουν, εις βαρος των Ελληνων....
Πλουσια χωρα εχουν, συμμαχοι των Τουρκων ειναι, παρανομα εχουν εισβαλει στην Ελλαδα, πολεμο δεν εχουν, Αντιχριστοι ειναι, κυριοι Εισαγγελεις, γιατι δεν εφαρμοζετε τους νομους;
Απελαση αμεσα προβλεπεται ! ! !

Δύο περιστατικά λοιπον, μέσα σε λίγες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την άρνηση των Πακιστανικών Αρχών να προσφέρουν βοήθεια σε Χριστιανικές μειονότητες , εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι Αρχές του Πακιστάν, επικαλούνται το Κοράνι (9:60), σύμφωνα με το οποίο, «δεν επιτρέπεται να προσφέρεις βοήθεια σε άπιστους, εκτός από εκείνους που έχουν κλίση προς το Ισλάμ, με την ελπίδα, ότι θα γίνουν Μουσουλμάνοι, εφόσον τους προσφέρεις βοήθεια».

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 30 Μαρτίου 2020, στην πρωτεύουσα Καράτσι του Πακιστάν. Μία ΜΚΟ αρνήθηκε να προσφέρει φαγητό σε Ινδούς και Χριστιανούς, οι οποίοι, όπως και οι Μουσουλμάνοι της περιοχής, πλήττονται το ίδιο από τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια, μέλη άλλων ΜΚΟ μοίρασαν κάρτες παροχής φαγητού και άλλων προμηθειών στα σπίτια των Μουσουλμάνων, αλλά όταν έφτασαν στα σπίτια των Χριστιανών, τα προσπέρασαν επιδεικτικά, λέγοντας ότι οι κάρτες επαρκούν μόνο για τους Μουσουλμάνους, σύμφωνα με τον 54χρονο Χριστιανό που μένει στο Πακιστάν, Farooq Masih.

Το δεύτερο περιστατικό, συνέβη μερικές ημέρες αργότερα, στις 4 Απριλίου 2020. Χριστιανοί ηγέτες του Πακιστάν, ανέφεραν, ότι η Κυβέρνηση αρνήθηκε να δώσει φαγητό στους Χριστιανούς της πόλης Λαχώρη, λόγω της θρησκευτικής τους ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου