Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Δικογραφία από το Λιμενικό για τον φαιδρό Βαρουφάκη

Χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα αποφάσισε, για μία ακόμη φορά, να μετακινηθεί ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής, προφανώς κρίνοντας πως η βουλευτική του ιδιότητα του επιτρέπει να παραβιάζει τους νόμους που έχει θεσπίσει η ελληνική κυβέρνηση για όλους του Έλληνες πολίτες.

«Το λέω σε όσους θέλουν και πάλι να οργανώσουν προβοκάτσιες» ανέφερε.

Σουηδός «Μίστερ Κορώνα»: Εθνικός ήρωας ή προδότης;

Το απόγευμα της Παρασκευής μπήκε στο πλοίο της γραμμής και έφτασε στο νησί. Στο λιμάνι την ώρα εκείνη ήταν και ο δήμαρχος, Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος ελέγχει όλα τα δρομολόγια προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο σε μη μόνιμους κάτοικους.

Το πλοίο της γραμμής έδεσε στο λιμάνι και ακολούθησε ο καθιερωμένος έλεγχος από τις Λιμενικές Αρχές. Αυτή τη φορά, ο κ. Βαρουφάκης δεν εξαφανίστηκε, ούτε διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς, αλλά περίμενε μέχρι οι λιμενικοί να απολυμάνουν το όχημά του.

Κατά την αναχώρησή του από τον Πειραιά όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το έγγραφο μετακίνησής του, απάντησε πως «δεν έχω καμία υποχρέωση να σας δείξω το Ε1 γιατί, σύμφωνα με τη βουλευτική μου ικανότητα, μπορώ να πηγαινοέρχομαι όπου θέλω».

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία από το λιμεναρχείο και έχουν δώσει κατάθεση δύο λιμενικοί από την Αίγινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου