Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ανεξέλεγκτοι αλλοδαποί στο Κρανίδι κάνουν «ντου» σε διανομείς υγειονομικής βοήθειας – Εικόνες πλιάτσικου (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανησυχητική διάσταση λαμβάνει το πρόβλημα με τα κρούσματα στο Κρανίδι. Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της διανομής υγειονομικού υλικού έξω από το ξενοδοχείο στο Κρανίδι όπου και βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα λαθρομετανάστες....
 

Πιο συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε η κάμερα του OPEN αλλά και ξένων πρακτορείων, πλήθος αλλοδαπών στην κυριολεξία όρμηξαν πάνω στους ανθρώπους που εκείνη την ώρα επιχειρούσαν να τους μοιράσουν υγειονομικό υλικό. Έχοντας εκτεθειμένα τις προμήθειες υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι τρεις άνθρωποι με τα μπλε γιλέκα που θα διακρίνετε στα παρακάτω βίντεο τρέχουν να…γλιτώσουν από την μανία με την οποία τους ορμούν οι αλλοδαποί.  Μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχαν αδειάσει όλα τα τρόφιμα και όλα τα είδηση υγιεινής, αφήνοντας τους τρεις εθελοντές με τους…καταλόγους στα χέρια!  Εικόνες πραγματικού πλιάτσικου στο Κρανίδι, το οποίο από χθες το μεσημέρι βρίσκεται υπό καθεστώς ιδιότυπης καραντίνας εξαιτίας των 150 κρουσμάτων στην τοπική δομή φιλοξενίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου