Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Πανικός από πυροβολισμούς και καταδίωξη ιδιαίτερα επικίνδυνου αλλοδαπού στου Ζωγράφου

Επίθεση με μολότοφ κατά συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό
Επιχείρηση της αστυνομίας ήταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου, μετά από πληροφορίες της ασφάλειας Αττικής ότι ένα ληστής κρύβεται σε διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα και ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς να πυροβολούν...
για να τον ακινητοποιήσουν καθώς ήθελε να διαφύγει της σύλληψης. Ο ύποπτος στην προσπάθειά του να ξεφύγει με το αυτοκίνητο του έπεσε πάνω στην πύλη με συνέπεια το όχημά του να ακινητοποιηθεί, αλλά ο ίδιος πρόλαβε να διαφύγει. Μετά από λίγη ώρα ο άνδρας που  είναι αλλοδαπός συνελήφθη και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου