Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Πατέρας δολοφόνησε τον γιο του στη Θεσσαλονίκη: Τα νεότερα στοιχεία και οι μαρτυρίες των κατοίκων - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένη η Θεσσαλονίκη από τη δολοφονία που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής, όταν πατέρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του, στην περιοχή Πυλαιώτικα.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος γιος της οικογένειας εναπλάκη σε επεισόδιο με άλλα μέλη της οικογένειας. Ο πατέρας, που έλειπε, όταν επέστρεψε στο σπίτι πληροφορήθηκε το περιστατικό. Μάλωσε με τον γιο του και όταν ο τελευταίος βγήκε από το σπίτι, ο 63χρονος πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε. Η μοιραία βολή βρήκε τον γιο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το GRTimes.gr, ο φερόμενος ως δράστης είχε κάνει τρια μπάι πας, ενώ η οικογένεια έχει και μία κόρη, που ζει στο ίδιο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις, που συνέλαβαν τον πατέρα, ο οποίος ήταν κυνηγός και γι’ αυτό είχε κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι του, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

«Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, αλλά ήταν πολύ δυνατοί, σαν ριπές, σαν να ήταν έξι σφαίρες», ανέφερε στο GRTimes.gr κάτοικος της περιοχής.

«Το έκανε από αγανάκτηση». Αυτό υποστήριξε ο κ. Θ. Ιορδάνου, ο οποίος γνωρίζει εδώ και χρόνια τον πατέρα. Όπως είπε, ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλωνε συχνά με τους γονείς του, ενώ υποστήριξε πως ήταν και βίαιος.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου