Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Πιάστηκε αδιάβαστος ο ψευτονταής Παύλος Πολάκης

Πεδίο αντιπαράθεσης με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδος, δηλαδή αυτήν της Δυτικής Ελλάδος, έχει επιλέξει ο «νταής» Παύλος Πολάκης

Θεωρώντας πως έχει βρει κάτι σοβαρό να πει, πέραν κάποιων διαγωνισμών, που έγιναν όμως καθ’ όλα νόμιμα, δεν βλέπει πως η περιοχή που αρχικά είχε πληγεί όσο καμία άλλη δεν μετρά πλέον σοβαρά περιστατικά, πως από το μηδέν δημιουργήθηκαν 659 κλίνες μόνο για COVID-19 και πως από 74 ΜΕΘ υπάρχουν σήμερα 117 ΜΕΘ.

Το σημαντικότερο, όμως, όλων είναι πως η Πάτρα και ο Πύργος, που έδειχναν προ ενάμιση μήνα να χάνουν το στοίχημα, χάρη στον αγώνα της 6ης ΥΠΕ έχουν από τους χαμηλότερους αριθμούς κρουσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου