Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Δείτε τι βρήκαν στο γκαράζ του όταν πέθανε. ΦΩΤΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους… Μια αντίκα Mercedes-Benz με λιγότερα από 15.000 μίλια κρυβόταν ξεχασμένη σε ένα γκαράζ των ΗΠΑ. Το πανάκριβο αυτό αυτοκίνητο – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail – ανακάλυψαν οι συγγενείς ενός άνδρα από την Ιντιάνα μετά τον θάνατό του. Το αυτοκίνητο – θησαυρός βρισκόταν κρυμμένο στην αποθήκη περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες....
Επρόκειτο για ένα μοντέλο 1960 300 SL Roadster, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς εκτιμητές σήμερα κοστίζει περίπου 1.095 εκατ. δολάρια.
Ο ιδιοκτήτης ήταν ένα γιατρός που είχε γεννηθεί στην Γερμανία και είχε ως χόμπι την συλλογή αυτοκινήτων. Μάλιστα είχε στην συλλογή και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητα όπως μια αντίκα Porsches και μια Ferrari 330 GT built της δεκαετίας του ‘60.
Ωστόσο η Mercedes-Benz κοστίζει περισσότερα από όλα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου