Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ» ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΚΟΣ;😝😝Απίστευτη επίθεση «Συριζοτρόλ» κατά Αβραμόπουλου και Τσιόδρα

Τις τελευταίες μέρες πολλά Συριζοτρόλ έχουν ξεκινήσει μια επίθεση κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου και κατά του Σωτήρη Τσιόδρα διότι όπως αναφέρουν τάχα και οι δύο άνδρες ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο πίσω το 2009.

Συγκεκριμένα αναφέρονται στα περίφημα εμβόλια για την πανδημία Η1Ν1 και ποστάρουν κιόλας μια φωτογραφία από κάποια συνέντευξη της εποχής βγάζοντας έτσι το μεροκάματο νομίζοντας ότι έχουν κάνει μεγάλο θέμα.

Ποια είναι όμως η αλήθεια με αυτά τα εμβόλια. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση το 2014 αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς.

Δηλαδή με λίγα λόγια μετά από έρευνες μηνών και δεκάδες καταθέσεις έκριναν οι δικαστές ότι όλες αυτές οι καταγγελίες δεν ευσταθούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου