Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ. False alarm! Κατήγγειλε παράνομη λειτουργία αλλά ήταν… cd του Χριστόδουλου


False alarm! Κατήγγειλε παράνομη λειτουργία αλλά ήταν… cd του ΧριστόδουλουΈνα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε το Μεγάλο Σάββατο στον ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.  Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος κάτοικος της περιοχής που περνούσε έξω από την εκκλησία άκουσε από το εσωτερικό του ναού δοξολογία. Ο εν λόγω πολίτης μπήκε στον ναό και άρχισε να φωνάζει:...
«Έχετε λειτουργία… Έχετε λειτουργία… την αστυνομία».  Όπως ήταν φυσικό οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο, μετά και την καταγγελία του κατοίκου, για να ερευνήσουν το περιστατικό και αυτό που διαπίστωσαν ήταν ένας άδειος ναός.  Μάλιστα αυτό που ο καταγγέλλων άκουσε για λειτουργία ήταν ένα cd με τη φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από live ηχογράφηση.  Καταγγελία έκανε στη συνέχεια και ο πρωτοπρεσβύτερος του ναού ζητώντας να μάθει τα στοιχεία του ατόμου που προέβη στην κακόβουλη πράξη με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου