Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ "ΦΑΓΑΝΕ" ΤΟΝ -και καλά- "ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ" ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ της ΟΥΓΚΑΝΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΑΒΑΛΕ ΜΕ "ΛΑΘΟΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ & ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

Ποιος ήταν ο αιμοσταγής δικτάτορας Αμίν Νταντά | Protagon.grΤο 1971 καταφέρνει να ανατρέψει τον διεφθαρμένο - ξενόδουλο Ομπότε που ήταν υπεύθυνος για τη δεινή οικονομική κατάσταση Ξήλωσε την εγχώρια ξενόδουλη ελίτ, των δικαστών, των ανώτατων κρατικών υπαλλήλων, των ακαδημαϊκών, (τους κοτσιδάκιδες δλδ ) την διεφθαρμένη επαγγελματικής ελίτ, των υψηλόβαθμων αξιωματικών του στρατού και της αστυνομίας . Ο Λαός αρχίζει να ανασαίνει από τους πρώην εκμεταλλευτές...
Το 1972 τα διαβατήρια και οι άδειες παραμονής ανακαλούνταν σε άτομα ασιατικής καταγωγής και υπηκοότητας Ηνωμένου Βασιλείου, Ινδίας, Πακιστάν ή Μπανγκλαντές.
Έρχεται σε συμμαχία με τον Μουαμάρ Καντάφι, και διώχνει από την Ουγκάντα ΑΚΟΥΣΤΕ !! τους Ισραηλινούς.
Αυτό εξαγριώνει τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Χένρι Κίσινγκερ,που εξέφραζε φόβους ότι έχοντας εκδιώξει τους Εβραίους από την Ουγκάντα, ο Αμίν βάδιζε προς μία «κάθαρση της χώρας του από ξένες επιρροές».
Μέχρι εδώ καλά ?
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ γιατί κατηγορήθηκε ΤΟΣΟ ΠΟΛΫ ???
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΘΕΊΤΕ εδώ είναι το ζουμί.
Τον Οκτώβριο του 1973 ο Αμίν δήλωνε ότι τελικά «ο Χίτλερ είχε δίκιο που έκαψε έξι εκατομμύρια Εβραίους», και καλούσε Σοβιετική Ένωση και Άραβες «εναντίον της σιωνισμού».
ΟΥΑΟΥ εεεεεεεε πως σας φαίνεται ?
Αυτοί που έχουν στην κατοχή τους όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη αρχίζουν την προπαγάνδα σπίλωσης του συκοφαντώντας ως «ρατσιστή,
αλλοπρόσαλλο, βίαιο, ανόητο,φιλοπόλεμο, γελοίο μιλιταριστή και το πιο γελοίο απο όλα και ανθρωποφάγο.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ πως λειτουργούν αυτοί οι "κύριοι"?
Ένα ήρωα πατριώτη τον κατασυκοφάντησαν ως "ανθρωποφάγο".
"ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου