Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Χαρδαλιάς -Κορωνοϊός: Πού είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας σε ΜΜΜ, ταξί, κομμωτήρια και νοσοκομεία γνωστοποίησε σήμερα κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της επιδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα και τον σχεδιασμό για "την επόμενη μέρα" της ΄άρσης των μέτρων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός η μη συμμόρφωση στο παραπάνω μέτρο συνεπάγεται την επιβολή προστίμου ύψους 150 ευρώ.

"Το να βγούμε έξω και να είμαστε ασφαλείς είναι πιο σύνθετο", εξήγησε τονίζοντας πως τίποτε δεν έχει τελειώσει μέχρι να υπάρξει το εμβόλιο.

Παράλληλα ο κος Χαρδαλιάς συνέστησε αυστηρή τήρηση των αποστάσεων και χρήση αντισηπτικών και γαντιών.

Όσον αφορά την αργία της Πρωτομαγιάς ο υφυπουργός επεσήμανε πως συγκεντρώσεις κατά εκείνη την ημέρα θα καταστήσουν την προσπάθεια μας δυσκολότερη, υπενθυμίζοντας τα μέτρα και η αποστολή SMS για τις μετακινήσεις μας ισχύουν μέχρι και τη Δευτέρα.

 "Δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε άτομο" διαμήνυσε.

"Μένουμε σπίτι μέχρι τη Δευτέρα και μετά μένουμε ασφαλείς." δήλωσε προσθέτοντας η κυκλοφορία του ιού μειώθηκε αλλά παραμένει εδώ, δεν υπάρχει εμβόλιο ή κάποια θεραπεία

Ο υφυπουργός επεσήμανε μεταξύ άλλων πως δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε μακρινό σημείο από τον τόπο διαμονής.

"Δεν μπορούμε να πάμε στο εξωχικό ή το χωριό", υπενθύμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου