Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Nέα Δημοκρατία: «Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ»

«Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ»
Να πάρει θέση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ αναφορικά με τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του Facebook το στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, τόσο κατά του Πρωθυπουργού όσο και κατά των Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά. Η ΝΔ ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Η. Γρηγόρη, καθώς «αν δεν το κάνει σημαίνει ότι υιοθετεί τις χυδαιότητές του».   

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει τα εξής:
«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς.
Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της "πάνω και κάτω πλατείας".»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, με αφορμή την κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, προσπαθώντας να μειώσει την προσπάθεια που δίνεται ενάντια στην εξάπλωση του νέου κορονοϊού.
Αναλυτικά στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Ηλίας Γρηγόρης έκανε τις κάτωθι υβριστικές αναρτήσεις:




Αποδοχή
Το Liberal.gr χρησιμοποιεί cooki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου