Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Χυδαία επίθεση Κ.Βαξεβάνη στην Αλ. Πρωτοψάλτη προσομοιάζοντάς την με αρκούδα για τα πανηγύρια


Μετά τα χυδαία σχόλια των τελευταίων ημερών κατά του Πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Χαρδαλιά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απίστευτη επίθεση στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη εξαπέλυσε και ο εκδότης του ντοκουμέντο Κ.Βαξεβάνης ο οποίος συνήθως αποτελεί τον εκφραστή της επίσημης γραμμής του Αλέξη Τσίπρα.

Το άρθρο του κ. Βαξεβάνη εμπεριέχει μειωτικούς χαρακτηρισμούς που κινούνται στα όρια του σεξισμού, με τον συγγραφέα να αναρρωτιέται αν «μπορεί η Α.Πρωτοψάλτη να γίνεται η αρκούδα για τα πανηγύρια του Μητσοτακέικου, χωρίς αλυσίδα αλλά με νταλίκα; Μπορεί. Γι’ αυτό κρίνεται.»


Μπορεί η Α.Πρωτοψάλτη να γίνεται η αρκούδα για τα πανηγύρια του Μητσοτακέικου, χωρίς αλυσίδα αλλά με νταλίκα; Μπορεί!

Ο κ. Βαξεβάνης στο άρθρο του κριτικάρει επίσης τον Δ.Σαβόπουλο, κάνει υποδείξεις στην πολύπειρη, δημοφιλή καλλιτέχνη ενώ φτάνει στο σημείο να συγκρίνει την πλατφόρμα της συναυλίας της κας Πρωτοψάλτη, με το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη που δολοφόνησε τον Γρ. Λαμπράκη…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου