Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Οι ψαράδες της Καλύμνου δίνουν εύσημα σε Βορίδη

Ο Αλιευτικός Σύλλογος Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών Καλύμνου ευχαριστεί με επιστολή του τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για τις αποφάσεις που έλαβε μετά από συζήτηση μαζί τους, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κλάδου εξαιτίας και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα ο σύλλογος απαριθμεί τα μέτρα που ελήφθησαν και αφορούν ένα βοήθημα 4.000 ευρώ μέσων των de minimis (είναι οι γνωστές ενισχύσεις ήσσονος σημασίας), την ενίσχυση των ψαράδων των μεγάλων πελαγικών ψαριών μέσα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας στοχευμένα και βάσει του μέσου κύκλου εργασιών των τριών τελευταίων ημερολογιακών ετών αλλά και τη λήψη και άλλων μέτρων μέσα επίσης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας.

«Κύριε Υπουργέ σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία που πήρατε να συζητήσετε απευθείας μαζί μας και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στην Κάλυμνο μόλις κοπάσει το μεγάλο κακό που βρήκε τη Χώρα μας» καταλήγουν στην επιστολή τους προς τον κ. Βορίδη την οποία κοινοποίησαν και στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου