Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Επιτέλους, επιβάλλεται ο νόμος – Χειροπέδες σε 8 αιτούντες άσυλο στη Σάμο

Επιτέλους, επιβάλλεται ο νόμος – Χειροπέδες σε 8 αιτούντες άσυλο στη Σάμο

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα, του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της πρόκλησης φθορών και της εκβίασης στο ΚΥΤ Σάμου

Οκτώ άτομα, αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό της Σάμου, συνελήφθησαν σήμερα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, καθώς και για τα αδικήματα, του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της πρόκλησης φθορών και της εκβίασης.
Σύμφωνα με τη σε βάρος τους δικογραφία, υποκίνησαν και συμμετείχαν σε επεισόδια με βιαιοπραγίες, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, ενώ έβαλαν και φωτιές.
Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι εκβίαζαν άλλους αιτούντες άσυλο που διέμεναν στη δομή, προκειμένου έναντι χρηματικής αμοιβής να τους επιτρέπουν την πρόσβαση σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δυο αιτούντες άσυλο, που έχουν συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου