Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΕΜΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ !!!

 
 
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ
Επιλεκτική η απαγόρευση και η καταστολή και επιβολή των νόμων. Ανοιχτά τζαμιά και μεγάφωνα με Ραμαζάνια ενω οι εκκλησιές κλειστές και διώκονται ιερείς γιατί λειτούργησαν.
Ποινικές διώξεις: Σχημάτισαν δικογραφίες για «παράνομη» Θεία Κοινωνία κατά ιερέων και τους καταζητούν!
Πρόστιμο σε Έλληνες που έβαλαν στα μεγάφωνα την λειτουργία φυσικά αλλά και ΜΑΤ κατά χριστιανών. Οι γύφτοι στους δρόμους δεν πειράζει. Είναι άλλοι άνθρωποι αυτοί δεν τους πιάνουν αυτά....
Φυσικά στις τράπεζες και στα τσαντίρια γίνεται πανζουρλισμος αλλα εκει δεν πειράζει. Οτι το Ελληνικό και Εθνικό τους πονάει. Έλληνα θυμήσου, όπου ομογένεια και γροθιά ! Το ΈΘΝΟΣ μας κάνει δυνατούς και δύσκολο αντίπαλο. Η φυλετική αλλοίωση και ο πολυπολιτισμος μας κάνει εύκολους πελάτες. Ζήτω η Ελλάδα Ζήτω το Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου