Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αποκάλυψη: Στο 20%(!) η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: Κατάρρευση Τσίπρα, εξαφάνιση Καμμένου

Συγκλονιστικά όσο και σοκαριστικά για το Μαξίμου είναι τα πρώτα δείγματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που διενεργεί στην Βόρειο Ελλάδα η Κουμουνδούρου υπό την υψηλή εποπτεία του Βερναρδάκη.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους πολιτικής ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ στο σύνολο των νομών της Μακεδονίας – σχεδόν παντού είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ– ενώ ο Καμμένος ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ με ποσοστά που δεν αγγίζουν πλέον ούτε το 0,5%!
Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία καταγράφει εντυπωσιακή άνοδο λόγω της στάσης στο Μακεδονικό, με αποτέλεσμα να κινείται στην Κεντρική Μακεδονία πέριξ του 30% (χωρίς την αναγωγή των αναποφασίστων).
Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση στο σύνολο των Νομών της Βορείου Ελλάδος η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κινείται σταθερά πάνω από τις 20 μονάδες και σε κάποιες περιπτώσεις νομών αγγίζει μέχρι και το 25%!
Αντιστοίχως εντυπωσιακή είναι η δημοσκοπική ανάκαμψη του ΚΙΝΑΛ στην Μακεδονία αφού μετά την καθαρή θέση της Φώφης Γεννηματά στο Σκοπιανό, το Κίνημα Αλλαγής φαίνεται να βρίσκεται πλέον καθαρά στην δεύτερη θέση πίσω από την Νέα Δημοκρατία.
Άνοδο σε όλη την Βόρειο Ελλάδα καταγράφει και η «Χρυσή Αυγή» (αλλά βρίσκεται σταθερά πίσω από το ΚΙΝΑΛ) ενώ ενισχυμένος κυρίως στο Νομό Θεσσαλονίκης εμφανίζεται και ο Λεβέντης.
Αυτά, επαναλαμβάνουμε, είναι τα πρώτα στοιχεία από τις κυλιόμενες μετρήσεις που έχει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΚΙΝΑΛ «τρέχουν» αυτή την περίοδο αντίστοιχες μετρήσεις.
Είναι προφανές πλέον, πως η κατάσταση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αναστρέψιμη για τον Τσίπρα

https://www.lykavitos.gr/apokalypsi-sto-20-i-diafora-nd-syriza-ka/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου