Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Το "κλείνουν" το "μαγαζάκι" μετά την κοινή ανακοίνωση παραίτηση των Βουζουκίδη, Ζλατίνη και Κατσίμπρα στελεχών ΑΝΕΛ Ροδόπης

Μετά την κοινή ανακοίνωση παραίτηση των Βουζουκίδη, Ζλατίνη και Κατσίμπρα στελεχών ΑΝΕΛ Ροδόπης
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ. Κομοτηνή.   
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Κατσίμπρας και τα μέλη Ζλατίνης Βασίλειος και Βουζουκίδης Κωνσταντίνος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ . Π.Ε. Ροδόπης, θεωρούμε ότι  η στάση  της ηγεσίας του κόμματος να  στηρίζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς που  βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα, αντίκειται στην... ιδρυτική μας διακήρυξη και είναι αντίθετη με την βούληση όλων των Ελλήνων που μας στήριξαν με την ψήφο τους.  Λόγοι προστασίας εθνικών συμφερόντων και αξιοπρέπειας επιβάλλουν την παραίτησή μας.  Η Ροδόπη  μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, την οποία με ανιδιοτέλεια υπηρετήσαμε χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τα κεντρικά και για την οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίνει την απάντησή της στους άστοχους και επιζήμιους για την χώρα κυβερνητικούς χειρισμούς.  Παρά τις επίπονες προσπάθειές μας, δυστυχώς η Ροδόπη ιδιαίτερα και η Θράκη γενικώτερα, δεν έτυχαν της αρμόζουσας προσοχής , παρά τις μεγαλοστομίες ορισμένων που πλέον δεν μπορούν να μας πείσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου