Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας. Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει. (Γιάννης Ρίτσος). ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και τι κάνουν οι Έλληνες; Πολιτικοί, Ακαδημαϊκοί, Επιστήμονες, Δημοσιογράφοι, άνθρωποι του Πνεύματος; Δεν αισθάνονται την ανάγκη να κινητοποιηθούν για να σταματήσει αυτός ο Εθνικός Εξευτελισμός;

Σχετική εικόνα
Παρέμβαση Μίκη: «Τερατογένεση», ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ κι απο ΜΠΑΝΑΝΙΑ. 
Ως πολίτης αισθάνομαι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ και νομίζω ότι το ίδιο αισθάνονται και οι περισσότεροι Έλληνες....Θα περίμενε κανείς από έναν πολιτικό άνδρα, ΝΑΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ απέναντι στον Λαό που σε μια συγκεκριμένη στιγμή του έδωσε την εμπιστοσύνη του. 
  1. 1Σήμερα, ο Τσίπρας μπορεί να κυβερνά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΨΗΦΟ την χώρα μας, που έχει καταντήσει χειρότερη κι από Μπανανία.
  2. 2Το κακό ΞΕΚΙΝΗΣΕ το 1986, με την Αναθεώρηση του Συντάγματος- από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε-σαν βουλευτής του ΚΚΕ- ήρθα σε ρήξη με την ηγεσία του , γιατί πίστευα ότι..ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Πρόεδρο Δημοκρατίας στον Πρωθυπουργό, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ . Όπως και έγινε! 
  3. 3Θεωρώ ότι οι φόβοι μου αποδείχθηκαν δυστυχώς δικαιολογημένοι- και ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του 20%, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, για το παρόν και το μέλλον της χώρας, είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ: 
  4. 4Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1975, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκρινε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει μεγάλο μέρος από την εκλογική της δύναμη, ΜΠΟΡΟΥΣΕ μαζί με ένα ειδικό συμβούλιο, να διαλύει τη Βουλή και να οδηγεί σε Εκλογές.
    Μετά την αναθεώρηση του 1986, ποιος κρίνει εάν η κυβέρνηση έχασε την εκλογικη της Δύναμη; ΑΡΚΕΙ να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή. ΜΙΑ πλειοψηφία ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ .
  5. 5Έτσι, ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ καιοι 151 της Βουλής ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για την κατρακύλα του κόμματός ΟΧΥΡΩΜΕΝΟΙ πίσω από Νομιμοφάνεια, Της Αναθεώρησης του 1986, που αφαίρεσε τη βασική αρχή ολων των Δημοκρατικών Συνταγματων του Κοσμου. Ότι δηλαδή «ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ». Και πρώτα και κύρια η σύνθεση της Βουλής που πρέπει να αντανακλά τις αλλαγές στο εκλογικό σώμα. Αυτή η κατάργηση του Λαού ως κυρίαρχου στοιχείου της Εθνικής ζωής, ΕΙΝΑΙ Ένα ΕΚΤΡΩΜΑ που καταργεί την Δημοκρατία και δημιουργεί ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με μανδύα νομιμοφάνειας. Δεν ΑΡΜΟΖΕΙ σε εναν Ελεύθερο, αλλά σε εναν ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟ και ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.
  6. 6Αν λοιπόν ο Πρωθυπουργός και οι 151 βουλευτές γίνουν ένα πελώριο στρείδι κολλημένο στα βράχια, τι θα συμβεί;
    Σήμερα είναι πλέον ηλίου φαεινότερον, ότι από το αρχικό ποσοστό που ανέβασε την σημερινή κυβέρνηση στην Εξουσία, έχει μείνει κάτι λιγότερο από το μισό. Αύριο, το 20% που τους έχει μείνει σήμερα, μπορεί να γίνει 10%. Μεθαύριο μπορεί να έχουν 5% στον Λαό. Και αν φτάσουμε ο κ. Τσίπρας να έχει ΜΟΝΟ την ψήφο της συζύγου του, και πάλι θα είναι πρωθυπουργός, γιατί δυστυχώς οι 151 θα μείνουν Ακλόνητοι …
  7. 7Αλλά ας γυρίσω στο σήμερα, όπου παίρνονται οικονομικές και εθνικές αποφάσεις που θα μας δεσμεύουν πολλές δεκαετίες. ΚΑΙ Και διερωτώμαι, πού είναι αλήθεια και τι κάνουν οι Έλληνες που με τον α ή τον β τρόπο είναι είτε θέλουν να είναι οι ταγοί του Έθνους; Πολιτικοί, Ακαδημαϊκοί, Επιστήμονες, Δημοσιογράφοι, άνθρωποι του Πνεύματος; Δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν κάτι, να κινητοποιηθούν για να σταματήσει αυτός ο εθνικός εξευτελισμός; Δεν καταλαβαίνουν τάχα όλοι ότι η οργή που κλείνει μέσα του ο Λαός μας είναι επικίνδυνη;
    Απευθυνόμενος προς την Κυβέρνηση και το όλο Σύστημα που σιωπά ή την στηρίζει θα ήθελα να πω: Μην παίζετε με τον Λαό. Μην αφήνετε να σπέρνουν ανέμους με η χωρίς γραβάτες. Όταν θα ρθει η ώρα να θερίσουμε τις θύελλες και πάλι θα με θυμηθείτε. Όμως τότε πια θα είναι αργά. Πολύ αργά.
  8. 8
    Απευθυνόμενος προς την Κυβέρνηση και το όλο Σύστημα που σιωπά ή την στηρίζει, θα ήθελα να πω: Μην παίζετε με τον Λαό. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ!! ΓΙΑΤΙ Όταν Ερθει η ώρα να θερίσουμε Θύελλες θα με θυμηθείτε. Όμως τότε πια θα είναι αργά, Πολύ Αργά.
    Αθήνα, 25.6.2018
    Μίκης Θεοδωρά
    κης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου