Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς και γύφτων στα Λιόσια τα ξημερώματα

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς και Ρομά στα Λιόσια
Δύο τραυματίες αστυνομικούς, ένα σπασμένο περιπολικό και καμία σύλληψη άφησε πίσω της η συμπλοκή ανάμεσα σε γύφτους και αστυνομικές δυνάμεις στα Λιόσια τα ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ειδοποιήσει την άμεσο δράση καθώς μία οικογένεια γύφτων...
είχε γλέντι στην αυλή του σπιτιού της και τα παράπονα για διατάραξη ήταν πολλά και έντονα.  Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, οι γύφτοι τους επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί από σπασμένο μπουκάλι στην πίσω πλευρά του κεφαλιού του και ένας άλλος στο αυτί από πέτρα.  Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από τα άτομα τα οποία τους είχαν περικυκλώσει και κάλεσαν σε βοήθεια άλλους συναδέλφους τους.  Παρόλα αυτά δεν έγινε τελικά καμία σύλληψη καθώς, σύμφωνα με τις κεντρικές αστυνομικές υπηρεσίες, τα άτομα είχαν φύγει από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν το αυτόφωρο, ενώ οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου