Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΖΑΕΦ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" Δείτε τι ανέβασε στο Facebook. ΦΩΤΟ

Την απόφαση της Ε.Ε. για το πότε θα αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΠΓΔΜ στην ένωση ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός της γείτονος, Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πολωνία. Μάλιστα μπορεί οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις να συνδέονται με την συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα περί... «Βόρειας Μακεδονίας» αλλά φαίνεται ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργό το πρώτο συνθετικό το έχει ξεχάσει ήδη. «Πρόκειται για μια υπέροχη μέρα για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Είναι σπουδαία η αναγνώριση. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε. αποφάσισαν να αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις τον Ιούνιο του 2019. Η Ε.Ε. και οι ηγέτες των κρατών – μελών αναγνώρισαν την «Μακεδονία» ως χώρα που υπόκειται σε θετικές αλλαγές», έγραψε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον Ζάεφ, ο δρόμος προς τις μεταρρυθμίσεις είναι πλέον μη αναστρέψιμος. «Μένουμε προσηλωμένοι στις μεταρρυθμίσεις. Πλέον, οι πολίτες της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» μπορούν να πουν «Ναι, σε μια Ευρωπαϊκή Μακεδονία»», έγραψε χαρακτηριστικά.
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου