Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ο Πολάκης νοστάλγησε την ΕΡΤ της Ακριβοπούλου και του 1% συνολικής τηλεθέασης

 Γελάει και το παρδαλό κατσίκι για το γεγονός ότι ο Πολάκης τα έβαλε με την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αντικειμενική έναντι της προβολής των θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή ισχύει το ρητό «με όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Βλέπετε ο πολυαγαπημένος της οικογένειας Τσίπρα, αναπολεί προφανώς τις εποχές της ΣΥΡΙΖΕΡΤ, όπου η Κατερίνα Ακριβοπούλου μάλωνε στον αέρα τον δύσμοιρο και καλό συνάδελφο, Κώστα Παπαχλιμίντζο, επειδή στη διάρκεια συνέντευξης-διαγγέλματος του Πολάκη, στην εκπομπή του 0,3% που παρουσίαζε η ίδια στην κρατική τηλεόραση, ο δημοσιογράφος «τόλμησε» να διακόψει τον τότε αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Σε παρακαλώ, θα μιλήσει όσο θέλει ο υπουργός» του είχε πει. Μετά απ'όλα αυτά, είναι δυνατόν να ικανοποιείται ο ΑΨΥΣ του Αλέξη με οτιδήποτε λιγότερο; Για την ιστορία, ήταν η ίδια εκπομπή που ο συμπαρουσιαστής της Ακριβοπούλου, Καψώχας, είχε ταυτίσει το Μητσοτάκη με τους θεωρητικούς του φασισμού.

 
 
ΥΓ: Στην εν λόγω εκπομπή ο Πολάκης μιλούσε χωρίς διακοπή για 40 λεπτά. Ούτε ο Κιμ Γιουνγκ Ουν να ήταν τρομάρα του ο δήμαρχος των διπλών βιβλίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου