Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ο  Πακιστανός είχε στήσει καρτέρι πίσω από θάμνους, δίπλα σε δυο μεζονέτες, στις οποίες διαμένουν δυο οικογένειες με κορίτσια στην ηλικία των 12-13 ετών.(φωτο αρχείου)

Σκοπός του ήταν να έρθει σε επαφή με ένα τουλάχιστον από τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθεί, μην υπολογίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει αντιληπτός ανά πάσα στιγμή από κάποιον περίοικο, όπως συνέβη άλλωστε στην προκειμένη περίπτωση.

Μόλις εμφανίστηκε ένα εκ των ανήλικων κοριτσιών, ο νεαρός αλλοδαπός πετάχτηκε από την κρυψώνα του, αιφνιδιάζοντάς την.

Το κορίτσι αρχικά «πάγωσε» μπροστά στη θέα του ξεβράκωτου άντρα. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και όρμησε με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της.

Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, άρχισε να φωνάζει στον Πακιστανό προκειμένου να τον απομακρύνει από το κορίτσι και ταυτόχρονα κάλεσε την Άμεση Δράση για να επέμβει.

Το κορίτσι αρχικά «πάγωσε» μπροστά στη θέα του ξεβράκωτου άντρα. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και όρμησε με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της.

Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, άρχισε να φωνάζει στον Πακιστανό προκειμένου να τον απομακρύνει από το κορίτσι και ταυτόχρονα κάλεσε την Άμεση Δράση για να επέμβει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου