Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Euro 2020: Σκοπιανοι στις εξέδρες με πανώ «Μακεδονία» και περικεφαλαίες... αλά Μέγας Αλέξανδρος

 fans

Βήμα για προκλήσεις βρήκαν οι γείτονες στο Euro 2020 - Μετά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας, που αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη συμφωνία των Πρεσπών για το όνομα της χώρας, οι οπαδοί κλιμάκωσαν με πανώ «Μακεδονία» και περικεφαλαίες που παραπέμπουν στην εποχή Γκρουέφσκι

Κλιμακώνει η πλευρά των Σκοπίων τις «προκλήσεις της φανέλας»: μετά από την άρνηση της ποδοσφαιρικής Ομοσπνδίας της γειτονικής χώρας να εμφανίσει την Εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας με την συμφωνημένη ονομασία της χώρας, οι οπαδοί αποφάσισαν να κλιμακώσουν την πρόκληση, επαναφέροντας τις περικεφαλαίες της εποχής Γκρουέφσκι, μαζί με πανό «Μακεδονία», στις κερκίδες του γηπέδου «Νασιονάλ», στο Βουκουρέστι, όπου τα Σκόπια αντιμετώπισαν την Αυστρία, για τον πρώτο γύρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. 
mkdfans1
Όπως είναι γνωστό, η ελληνική πλευρά έστειλε επιστολή , δια του Νίκου Δένδια, ζητώντας την πλήρη συμμόρφωση των γειτόνων στην συμφωνία των Πρεσπών , ωστόσο η σκοπιανή πλευρά απάντησε ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην χώρα τους δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, επομένως δεν δεσμεύεται από την συμφωνία. 

mkdfans2
mkdfans3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου