Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Aπίστευτο αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα της Αϊτής με... διπλή γκάφα [βίντεο]

 Ο τερματοφύλακας της Αϊτής, Χοσούε Ντούβεργκερ, έκανε ένα από τα πιο... επικά λάθη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με ιστορικό αυτογκόλ.

Σε αγώνα της Εθνικής του ομάδας με τον Καναδά για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ο Χοσούε Ντούβεργκερ έκανε τραγική γκάφα!

Αφού έλαβε μια πάσα από τον συμπαίκτη του Λαφράνς, έχασε το κοντρόλ και όταν έτρεξε να διώξει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή τέρματος, την ακούμπησε άθελά του, με αποτέλεσμα αυτή να κυλήσει στα δίχτυα της εστίας του.

Ετσι, ο Ντούβεργκερ έμεινε στην ιστορία για ένα από τα χειρότερα αυτογκόλ. Η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-0, όμως κανείς δεν θα θυμάται το αποτέλεσμα, αλλά την γκάφα του τερματοφύλακα της Αϊτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου