Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΑ !


Η εμφάνιση του κράτους-ανδρεικέλου των Σκοπίων στην UEFA EURO 2021, καθώς και σε άλλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις από τούδε και στο εξής, με τη χρήση μόνο του ονόματος "Μακεδονία" δεν θα έπρεπε να ξενίζει και να γεννά απορία σε κανέναν Έλληνα με στοιχειώδη κοινό νού, ο οποίος αντιλήφθηκε εξ αρχής την εξόφθαλα προδοτική φύση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή πως η υπογραφή της συγκεκριμένης  Συνθήκης μέσα από την επίσημη και οριστική εκχώρηση του ιερού και ιστορικού ονόματος της ΜΙΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους Σλάβους του γειτονικού μορφώματος θα αποθράσυνε την αντισυμβαλλομένη πλευρά και θα την οδηγούσε σε διαρκείς, επαναλαμβανόμενες και

εσκεμμένες παραβιάσεις, προκειμένου να απαλείψει στην πράξη την ανάληψη υποχρέωσης από πλευράς της. Συνάμα ο ξεδιάντροπος ενδοτισμός και η υποχωρητική διάθεση των υπουργίσκων της κυβέρνησης Μητσοτάκη ενισχύουν τη θέση των Σκοπίων, τα οποία είναι τα μόνα που επωφελούνται από τους όρους της Συνθήκης με την Ελλάδα να έχει περιέλθει σε ρόλο καρπαζοεισπράκτορα και να παρακολουθεί παθητικά τη βεβήλωση, την οικειοποίηση και την παραχάραξη της Ιστορίας των προγόνων της. 

Τα Σκόπια μέσα από τις πολιτικές τους κινήσεις και την σε καθημερινή βάση αθέτηση των όρων της Συνθήκης έχουν  δημιουργήσει ένα ικανοποιητικό πλαίσιο επιχειρημάτων για την Πατρίδα μας, προκειμένου να ασκήσουμε την ένσταση του μη εκπληρωθέντος συναλλάγματος σε επίπεδο διεθνούς διακρατικού δικαίου και να καταγγείλουμε αποφασιστικά για σπουδαίους και υπαρκτούς λόγους αυτό το κουρελόχαρτο της στυγνής μειοδοσίας, που υπογράφτηκε στις Πρέσπες από τους κατσαπλιάδες της Αριστεράς. Με μία πραγματικά Εθνική Ηγεσία, η οποία δεν θα ήταν υποτελές και ξενοκίνητο όργανο του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τοκογλύφων οι Πρέσπες θα είχαν ήδη καταργηθεί και η Ελλάδα θα είχε ξεκινήσει σε παγκόσμια κλίμακα μία τιτάνια καμπάνια ενημέρωσης και αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας, αποδομώντας τα ψεύδη και τις διαστρεβλώσεις των ξυπόλητων ψευδομακεδόνων και θέτοντάς τους ενώπιον διεθνών δικαστηρίων προ των ευθυνών τους με απειλή σοβαρών κυρώσεων !

Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία - Εθνικό Κίνημα Νέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου