Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Τι συνέδρια γονιμότητας και πο@τσες μπλε; Ο Μπίστης το 'χει λύσει το δημογραφικό με ΛΑΘΡΟ-ΒΙΝΤΕΟ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η τεχνητή υποτροπή του σε ρατσιστικές ατραπούς είναι προφανές πως δεν σχετίζεται με τον πόνο του για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας

Σύμφωνα με τον Νίκο Μπίστη, που ακόμη παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρέπει να κάνουμε εισαγωγή προσφύγων και μεταναστών και να ανανεώσουμε πληθυσμιακά την Ελλάδα.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός πως δεν του περνάει από το μυαλό να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά και η Πολιτεία να εξασφαλίσει για τις οικογένειες αυτές ένα καλύτερο μέλλον, αλλά στον υφέρποντα ρατσισμό της συγκεκριμένης θέσης του, μιας και θέλει να την παρουσιάσει ως μια εκδοχή της δικαιωματικής Αριστεράς. Ο Νίκος Μπίστης μάς λέει πως, επειδή δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να κάνουν από πέντε παιδιά, θα πρέπει να αναλάβουν το έργο της πληθυσμιακής διαιώνισης της χώρας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από τις αραβικές, αφρικανικές και ασιατικές χώρες. Αν μη τι άλλο, αυτή η θέση είναι υποτιμητική για τους «ξένους», καθώς ο κ. Μπίστης τους βλέπει ως «μηχανές του σεξ», που θα πρέπει να τους εκμεταλλευτεί η χώρα μας για να λύσει το δημογραφικό της πρόβλημα. Δηλαδή, να αναγνωρίζουμε στους Έλληνες το δικαίωμα να μην κάνουν παιδιά, αλλά να μην ισχύει το ίδιο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Βέβαια, αυτή η τεχνητή υποτροπή του κ. Μπίστη σε ρατσιστικές ατραπούς είναι προφανές πως δεν σχετίζεται με τον πόνο του για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά αποτελεί μια επιχειρηματολογική επινόηση, για να δει με άλλο μάτι ο ελληνικός λαός την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου