Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

 

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2020
Βιαστής στα Πετράλωνα: Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Σεσημασμένος είναι ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του etnnos.gr ο 35χρονος, βουλγαρικής υπηκοότητας, είχε συλληφθεί το 2015 για βιασμό μίας 22χρονης!   

Με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο 35χρονος που αναζητείται είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία 22χρονη κοπέλα τον Αύγουστο του 2015, είχε κατηγορηθεί για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη.  

Ο 35χρονος είχε φυλακιστεί για αυτές τις κατηγορίες, αλλά αποφυλακίστηκε το 2020 με τον νόμο Παρασκευόπουλου.  

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου