Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Πολάκης: Θα εμβολίαζα μόνο τους άνω των 60-ΝΔ: Οι συστάσεις Πολάκη κατά του εμβολιασμού εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ;

 Την έντονη αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη προκάλεσε ανάρτηση του πρώην υφυπουργού Υγείας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ότι αν ήταν σήμερα υπουργός θα πρότεινε μόνο τον εμβολιασμό των άνω των 60 ετών.

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και προσθέτει: «Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Τι ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης, απαντώντας σε σχετικές αναρτήσεις και κυβερνητικών στελεχών, επαναλάμβανε τον ισχυρισμό του ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για τα εμβόλια και τόνιζε πως -αν ήταν υπουργός- θα εμβολιάζονταν μόνον οι άνω των 60-65 ετών.

Έγραφε μεταξύ άλλων:

«ΝΑΙ αν ήμουν υπουργος θα πρότεινα τον εμβολιασμό ΜΟΝΟ των άνω των 60-65 ετων και των ευπαθών ομάδων με πλήρη γνώση και ενημέρωση πως πρόκειται για εμβόλια που συνεχιζεται η φάση 3 της μελέτης τους!
Σε αυτές τις κατηγορίες το όφελος υπερτερεί κατά πολύ του κινδύνου.
Δείτε τα νούμερα από τα στοιχεία των εισαγωγών ,των διασωληνώσεων ,των θανάτων ,με βάση την ηλικιακή ομάδα που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ από την αρχή της πανδημιας για να καταλάβετε ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!!».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Παυλος Πολακης

16 ώρ. 
Κύριε ΣΚΕΡΤΣΟ! (Φωτό 1) και λοιποί διάφοροι..
1) ΝΑΙ αν ήμουν υπουργος θα πρότεινα τον εμβολιασμό ΜΟΝΟ των άνω των 60-65 ετων και των ευπαθών ομάδων με πλήρη γνώση και ενημέρωση πως πρόκειται για εμβόλια που συνεχιζεται η φάση 3 της μελέτης τους!
Σε αυτές τις κατηγορίες το όφελος υπερτερεί κατά πολύ του κινδύνου.
Δείτε τα νούμερα από τα στοιχεία των εισαγωγών ,των διασωληνώσεων ,των θανάτων ,με βάση την ηλικιακή ομάδα που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ από την αρχή της πανδημιας για να καταλάβετε ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!!(φωτό 2 στοιχεία έως )16/6/21
2) ΝΑΙ ,δεν επρόκειτο να ανοίξω την πλατφόρμα για όλες τις ηλικίες με το Astra -Zeneca όταν γινόταν φανερές οι λίγες αλλά υπαρκτές επιπλοκές που οδηγούσαν άλλες χώρες σε απόσυρση του από κάποιες ηλικίες.Οπως δυστυχώς κάνατε εσείς για να ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΤΕ!!!
3) ΝΑΙ ,θα έφερνα τα μονοκλωνικά αντισώματα από την πρώτη στιγμή που πήραν έκτακτη έγκριση, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΙΩΣΑΜΕ ΗΔΗ
4) ΝΑΙ θα έφτιαχνα και θα στελέχωνα ΜΕΘ που θα μπορούσαν να καλύψουν την πίεση του συστήματος Υγειας και δεν θα άφηνα ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ οι 8.000 από τους 12.500 ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ,όπως κάνατε εσείς .
Προφανως θα είχα βάλει στο παιχνίδι και τις ιδιωτικές ΜΕΘ ,αυτές που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν επαρκώς επιστημονικά , γιατί δεν μπορούν όλες !!! Φυσικά και ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΜΟΙΒΗ για να νοσηλευουν τα αλλα μη κοβιντ περιστατικά!
ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ και παίρνω πλήρως την ευθύνη αυτών που λέω!
Έχουμε δρόμο ακόμα με την πανδημία...ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ !
ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!! Θα υπάρξει και άλλο κύμα ,έστω και μικρότερο,το φθινόπωρο ,λόγω των διαρκών μεταλλάξεων
ΥΓ.Οση αγάπη για την ανθρώπινη ζωη έχω εγώ ως Γιατρος και ως αριστερός ,δεν θα την αποκτήσεις να ζήσεις τρεις ζωές .
Και να ξερεις και συ και όλοι οι άλλοι ....
ΚΑΘΑΡΗ και ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν υπάρχει !
Έχει κοινωνικούς προσδιοριστές.Απο το τι ερευνάς και γιατί, μέχρι το πως και ποιοι γεύονται τα αποτελέσματα της!!
Ο νοών νοειτω ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου