Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Παραλία Θεσσαλονίκης: ΠΑΛΑΒΩΜΕΝΗ τα έβαλε με τους αστυνομικούς και φώναζε «κότες» όσους μένουν σπίτι [βίντεο]

Η Παραλία Θεσσαλονίκης έκλεισε σήμερα για τη διέλευση πολιτών, λόγω των νέων έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα σημειώθηκε ένταση με γυναίκα που προφανώς ήθελε να κάνει τον περίπατο της και της απαγορεύτηκε. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά τόσο στους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στο σημείο όσο και στους αστυνομικούς.

Η συγκεκριμένη πολίτης είναι ενάντια στο μέτρο που αφορά το κλείσιμο της Παραλίας Θεσσαλονίκης και ξέσπασε στους γύρω της, ενώ αποκαλούσε μάλιστα «κότες» όσους κάθονται στο σπίτι τους τηρώντας την οδηγία «Μένουμε Σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο… «σόου» έγινε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ενώ η ίδια είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του GRTimes.gr:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου